Om FLA Geoprodukter

FLA är en av Sveriges ledande företag inom geosyntetbranschen. Vi har sedan 1974 varit en tongivande leverantör av produkter till väg- och anläggningsbranschen. År 2015  sålde vi vår VA-verksamhet och idag har vi gått tillbaka till våra rötter och koncentrerar oss helt och hållet på vår kärnverksamhet, geosynteter, rörbroar och vägtrummor.

FLA är en leverantör med hög tillgänglighet, hög teknisk kunskap och vi har en genuin vilja att hjälpa våra kunder att göra bättre affärer. Våra medarbetare har stort eget ansvar och förtroende och beslutsvägarna är korta. Det är alltid nära till rätt person i FLA.

Huvudkontoret finns i Gävle och vi har försäljningskontor i Luleå, Rimbo och Lidköping. Lager har vi i Luleå, Gävle och Rimbo. Materialet levereras snabbt med såväl egna bilar som lokala och nationella samarbetspartner eller hämtas av kunden. Vi har egna certifierade geomembraninstallatörer som utför tätskiktsjobb över hela landet med alla typer av tätskiktsmaterial.

FLA levererar kvalitativa produkter som självklart uppfyller alla förekommande, relevanta standarder och certifikat. Våra lösningsförslag syftar till att både kunden och beställaren skall göra en bättre affär på kort som lång sikt.

Vår ambition är att ständigt förbättra oss och till grund för det ligger ett aktivt och öppet samarbete med våra kunder och leverantörer.

Tveka inte att ta kontakt med oss om Ni vill ha en samarbetspartner som ger såväl tekniskt
som ekonomiskt fördelaktiga lösningar för Er.

2 dagar sedan

FLA Geoprodukter AB

Visste du att..
fla.se/material-sortiment/gabioner/
... Se merSe mindre

Läs vidare på Facebook

3 veckor sedan

FLA Geoprodukter AB

Vi på FLA önskar Gott Nytt År!! ... Se merSe mindre

Läs vidare på Facebook

1 månad sedan

FLA Geoprodukter AB

Vi på FLA vill önska alla medarbetare, kunder, leverantörer och övriga som varit med oss en riktig God Jul. Ta hand om er och vi ser fram emot ännu ett spännande år. ... Se merSe mindre

Läs vidare på Facebook