Om FLA Geoprodukter

FLA är ett av Sveriges ledande företag i geosyntetbranschen. Vi har sedan 1974 levererat produkter till väg- och anläggningsbranschen. År 2015 sålde vi vår VA-verksamhet och idag har vi gått tillbaka till våra rötter och koncentrerar oss helt och hållet på vår kärnverksamhet: geosynteter, rörbroar och vägtrummor.

Vi på FLA har hög tillgänglighet, stor teknisk kunskap och vi har en genuin vilja att hjälpa våra kunder att göra bättre affärer. Våra medarbetare har stort eget ansvar och beslutsvägarna i verksamheten är korta. Hos oss på FLA är det alltid nära till rätt person och på det sättet kan vi alltid ge snabba, effektiva och bra lösningar till kunder i hela Sverige.

Vårt huvudkontor finns i Gävle och vi har säljare stationerade i Luleå, Stockholm, Rimbo, Karlstad och Lidköping. Vi har lager såväl i Luleå, Gävle som i Rimbo. Materialet levereras snabbt av lokala, nationella och internationella samarbetspartners, eller så kan det hämtas hos oss av kunden. Vi har egna certifierade geomembraninstallatörer. De utför tätskiktsjobb över hela landet och utför arbeten med alla typer av tätskiktsmaterial.

FLA levererar högkvalitativa produkter som uppfyller alla relevanta standarder och certifikat. Våra lösningsförslag syftar till att både kunden och beställaren skall göra en bättre affär på kort och lång sikt.

Vår ambition är att ständigt förbättra oss! Till grund för det ligger ett aktivt och öppet samarbete med våra kunder och leverantörer.

Hör gärna av dig till oss om ni vill ha en samarbetspartner som ger er såväl tekniskt som ekonomiskt fördelaktiga lösningar.