Interdrain

Beskrivning:

Interdrain GMG512 är en dräneringsmatta med ett extruderat nät som dräneringskärna med ett lager fiberduk laminerat på bägge sidor, för att förhindra att jorden penetrerar in i dränkärnan. Interdrain GMG512 passar till projekt där det krävs lite högre dräneringskapacitet eller då lutningen inte är så stor.

Vi hjälper dig med dimensionering av vilken dränmatta är bäst för din applikation. Vi dimensionerar enligt fGRI/GC8Kontakta oss via mejl eller telefon.

Interdrain GMG512 levereras i rullstorlek 4×50 m

Interdrain GMG 512
Interdrain GMG512 är en dräneringsmatta med ett extruderat nät som dräneringskärna med ett lager fiberduk laminerat på bägge sidor, för att förhindra att jorden penetrerar in i dränkärnan. Interdrain GMG512 passar till projekt där det krävs lite högre dräneringskapacitet eller då lutningen inte är så stor. Levereras i rullstorlek 4x50 m
Interdrain GTG 512
Interdrain GTG512 är en dräneringsmatta med ett triextruderat nät som dräneringskärna med ett lager fiberduk laminerat på bägge sidor, för att förhindra att jorden penetrerar in i dränkärnan. Interdrain GTG512 har en bra dräneringskapacitet även under högt tryck och används främst som dräneringslager för bottentätningar. Levereras i rullstorlek 4x50 m
Interdrain GXG 412
Interdrain GXG 412 är en tunn dräneringsmatta med ett extruderat nät som dräneringskärna med ett lager fiberduk laminerat på bägge sidor, för att förhindra att jorden penetrerar in i dränkärnan. Interdrain GXG 412 passar till projekt där det inte finns så höga krav på dräneringskapacitet eller då man har bra lutning, som i slänter på deponier.